Zoek

ZOEKEN OP FILMFREAK ; HOE, WAAR,... ?

Hierbij wat uitleg hoe je op de beste of snelste manier de informatie kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Verbeterde zoekmachine

In de meeste gevallen wordt gezocht naar een film.  Kies in ons menu voor films en aan de rechterkant zie je, onder het blokje 'rating', onze verbeterde zoekmachine.  Om het je makkelijk te maken staat onze zoekmachine ook hier rechts op deze pagina.

Geef bij titel de naam van de filmtitel of een deel ervan in en druk hierna op enter of op de Zoek-knop onderaan.  Maar er is meer : zo kan je bijvoorbeeld alle films opvragen van een bepaalde regisseur (zijn/haar naam of een deel ervan ingeven).  Of alle films die vijf sterren kregen van ons opzoeken (kies voor 'vijf sterren' en druk op de Zoek-knop).  Of alle komedies opvragen met drie sterren.  Of alle thrillers die dit jaar nog worden uitgebracht (kies voor thriller als filmgenre en geef de releasedata ook in).  Je kan dus combineren zoveel je wilt...

Zoeken op naam

Ben je op zoek naar gegevens over een bepaalde acteur, actrice of filmmaker ?  Kies dan voor 'cast en filmmakers' in ons menu en geef zijn/haar naam in of een deel ervan en druk op 'Zoek'. 

Andere zoekopdrachten

Ook in onze filmkalender zoek (én vind) je wat je wil.  Kies voor het filmgenre bijvoorbeeld en specifieer eventueel de periode.

De Amerikaanse Box-office is gekoppeld aan de respectievelijke films.  Wie de Amerikaanse Top 10 wil opvragen van een specifiek weekend kan dit heel makkelijk : ga naar 'Box-office', geef de gewenste datum en druk op 'Zoek'. 

De Academy Awards zijn weliswaar nog niet allemaal ingevoerd maar wie kiest voor 'Academy Awards' in ons menu kan er zoeken en vinden wat hij wil.  Zoek op filmtitel, alle winnaars en genomineeerden van een specifiek jaar, alle winnaars en genomineerden in een specifieke categorie, alle nominaties of alle prijzen van een bepaald iemand (acteur/actrice,filmmaker), het kan allemaal.

Ook het Filmnieuws is gekoppeld aan de betreffende film en/of betrokken acteurs/actrices/filmmakers.  Dit betekent dat je het kan vinden op de pagina in kwestie.  Ben je toch op zoek naar iets specifiek, kies dan voor 'Filmnieuws' en geef daar in wat je zoekt.

Feedback

Niets en niemand is perfect.  Jouw mening is voor jou het allerbelangrijkste voor ons.  Kan iets beter of anders dan nu ?  Heb je bepaalde suggesties ?  Laat het aub weten via ons contactformulier.  Alvast bedankt.